hoscakal sevgili bisikletim!!!

Bugun bir arkadasimla plan yapmistik, is cikisi bizim buranin en guzel parklarindan birinde bisiklet surecektik. Heyhat, eve geldigimde bisikletimin kirilmis kilitinden baska birsey beklememekteydi beni. Su sehirde beni mutlu tek sey bisiklet surmekti. Sevgili bisiklet hirsizim bunu bana cok gordu. Neden ben, nedir bu sanssizligim bilmem. Orhan baba sanki "kaderin boylesine yaziklar olsunu" benim icin yazmis.

Ama cok ilginc bir bisiklet hirsizi ile karsi karsiyayim. Evin onune tozlu, pasli eski, tekerlekleri patlak bir erkek bisikleti birakip gitmis. Anlasilan bu bisiklet benim icin. Boyle olunca vicdanini daha hissediyor herhalde hirsiz kardes. Ne yapacaksam bu hurda bisikleti bilemiyorum. Neyse buna sukur diyelim.

Canim bisikletim ve ben adli fotograf gelsin, bugun gidecegimiz parkin arka sahnesi ile..


8 comments:

rnt said...

bununla gecmis olsun :(.

tayfun said...

Gecmis olsun Nurcan.

Bence adam senin bisikletini caldiktan sonra kendi bisikletine artik ihtiyaci kalmadigini gormus, bu yuzden onu orada birakmis :)

Yeni bir bisiklet ve daha saglam bir kilit zamani. Polise haber verdin mi bu arada?

nurvenur said...

Cok sagol Rabia, Amerika'da yasayip bisiklet caldirmayan yok herhalde. Benim de oldu boyle bir deneyimim :((

nurvenur said...

Sagol Tayfun. Adamin biraktigi bisiklet cok tozlu ve lastikleri patlak. Kullanilmaz halde. Herhalde garajindaki eski bisikleti getirip benimkini almis. Sanki planli bir eylem gibi:)

Buralarda bisiklet calinma hikayeleri cok. Bir tane de tekrar bulunan duymadim. O yuzden polise basvurmayi gereksiz buldum.

Ama hala cok kizginim, cok para harcamistim bisikletime :((

Unknown said...

Giderayak olacak is mi yahu, :(
gecmis olsun, insallah daha iyilerini alirsin sonra, bu arada memlekete giderken yolun acik olsun.

nurvenur said...

Cok tesekkurler Burak.

Sera said...

geçmiş olsun diyorum ben de. fotoğrafın çok hoş demek istiyorum bir de :)

nurvenur said...

Cok tesekkurler Sera. Acisi geciyor gibi:) Sehrimizin ormanlari gercekten cok guzeldir.Dogasi bu kadar guzel olmasa nasil cekerdim burayi bilmem:)