cocuksu translar....




Cocuklarin oyun oynarken transa gecme hallerinin hayraniyim, keske biz buyuklerde bu kadar kendimizi kaptirarak akip gitsek hayatta...

4 comments:

Anonymous said...

Akan zamana karşı koymanın yolu hayatta akıp gidebilmekten mi geçiyor yoksa? Çocuklar gibi kendimizi kaptırarak... "Trick"i bu mu acaba işin, bu kadar basit olabilir mi :)

Fotoğraflar çok hoş, çocukların yüzlerindeki gerçekten de bir trans hali. İkincisine diyeceğim bir şey yok zaten, o transı da geçmiş, uçmaya başlamış artık :)

Demek ki benim düş zannettiğim aslında bir trans haliymiş :) Zaten her düş kurma bir transa geçme değil midir desem... Yok yok, bu sefer kurtaramayacağım sanırım :)

Eline sağlık!

nurvenur said...

Senden yorum almak ne guzel. Senin serinin adini koyacaktim ama calmak istemedim o guzel "cocuksudusler" serisinin ismini. Ben de cocuksu-translar dedim. Tum fotograflarimini da senin etkin sayende cektim ve sana armagan ediyorum.

Cocuklar gibi kendini kaptirmak, her ne kadar soylemesi kolaysa da uygulamasi bir o kadar zor. Keske o trans halini hayatimizin her kosesinde hissebilsek, uyguluyabilsek.

Sevgiler...

Anonymous said...

Senden bu kadar güzel bir armağan almak da bir o kadar güzel. Ve bir etkim olduysa bu fotoğraflarda gerçekten, ne mutlu bana o zaman.

Çok teşekkür ederim. Çok mutlu ettin beni. Sevgiler.

tayfun said...

İlk fotoğraf çok hoş :)

Benim de fotoğraf çekmeye başlamama neden olan eserlerden biri bir çocuk fotoğrafıydı. Bilim Teknik'te fotoğrafla ilgili bir makalede geçen bir kare çok hoşuma gitmişti ve bir süre etkisinde kalmıştım. Sürekli o fotoğrafa bakmak istiyordum :)

Sonrasında kendim de çekmeye başladım. Çocuklar bir başka gerçekten.