duru zamanlar

Aladaglar simdi de Tanju Duru'yu almis elimizden. Iki yil once, yine bir bayram gununde bizim bolumden bir arkadasi (Utku Kocabiyik'i) da almisti elimizden. O zaman tanidigim birinin genc yasta boyle bir olume yenik dusmesi cok uzmustu. Simdi de, yine baska bir bayram gununde, bir Ezginin Gunlugu fani olarak Tanju Duru'nun boyle bir olumle aramizdan ayrilmasi uzdu.


Her dagci, isin icine olum riskini katarak, bile isteye bu Demirlikizik'a cikiyor, isin tadi biraz da riskinde. Risk ile birlikte adrenalin de zirve yapiyor. Arkadaslarimdan bildigim kadari ile de, Aladaglar Turkiye'de dagcilik yapilacak en guzel daglardan biri. Belki, dagciliga gonul veren birinin boyle guzelim bir dagda olmesi cok kotu birsey degildir, nur icinde yatsinlar diyelim. Bize biraktigi o guzel muzikler icin de tesekkurler edelim Tanju Duru'ya.

Tanju Duru'nun, Duru Zamanlar albumunden, "Aklim Hep Sende" gelsin. Ezginin Gunlugu veya Bulent Ortacgil severleri, muzik duzenlemesindeki kaliteden Tanju Duru'yu taniyabilir.



Tanju Duru'nun websitesinden de Duru Zamanlar albumunun tamami dinlenebilir. Iste surada albumun tamami

No comments: