gunun jazz tinisi

Eger yogunsam buraya birsey postalayamiyorsam, dinledigim muzik parcalari imdadima kosuyor. Biraz once dinledigim Peace'i paylasayim Tommy Flanagan'dan.

Peace - Tommy Flanagan

2 comments:

tinbits said...

Parçayla alakasız ama şu iki satırlık postuna başlarken kullandığın şart kipleri beni önce Atilla İlhan'ın Yağmur Kaçağı'na götürdü, sonra bu yoğunlukta iki satır da olsa bir post koymuş olman Behçet Necatigil'in Sevgilerde şiirine. Açtım ikisini de okudum tekrar, yanlarında tabii ki Flanagan eşlik etti.

Yani sabahın körüyse, uyumamışsam, gitmiş bir iki şiir karıştımışsam, bu benim düzensizliğimden olduğu kadar biraz da şu kısacık posttan kaynaklanmakta :)

Kolay gelsin.

nurvenur said...

Gece 5 sanirim sizin orada, ah bu uykusuzluk, insani sair de yapar fizikci de:)

Son zamanlarda seni pek bir edebiyatci goruyorum yalniz, senin su son paragrafin bile ne kadar kabiliyetli oldugunun gostergesi, ilham pericikleri yanindan eksik olmuyor sanirim, hic de eksik olmasinlar. Once Oguz Atayimsi bir ruya karmasasi, simdi Atilla Ilhanimsi bir uykusuzluk karmasasi:)

Sevgilerde siirinde
"
Gizli bahçenizde
Açan çiçekler vardı,
Gecelerde ve yalnız."

dizeleri gecer. Rengarenk cicekler dilerim sana bu uykusuz gecelerde acan ama yalniz olmayan, renklerini baskalarindan alan:)

Sevgiler tinbits'e