new york: i love you

Paris, je t'aime'den sonra merakla bekledigim bir filmdi new york: i love you. Maalasef Paris je t'aime karsilastirilamayacak kadar vasat buldum filmi. Film Paris versioyonundaki gibi ayri kisa filmlerden olusmamakta. Tum filmler icice gecmis bu versiyonda. Genel olarak, filmler ask ve iliskiler uzerine. New York'u New York yapan farkli milletler, fakli dinler gosterilmekte kisa filmlerde. Ozgur cinsellik ve sigara bolca malzeme edilmis filmlerde.

Filmi izlerken ne zaman Fatih Akin'in filmini gorecegim diye bekledim. Maalesef cok etkilenmedim Fatih Akin'in oykusunden. Onun kisa filminde Ugur Yucel bir Cinli kizin resmini yapmak isteyen bur ressami canlandiriyor. Cok kisa bir filmdi. Cok fena degildi ama bir basyapit da degildi.



Filmde en basarili film, bence en sonda yer alan yasli bir ciftin gunluk yasamini konu alan kisa filmdi.

3 comments:

Moonshine said...

Ben de cok merak ediyorum bu filmi. Paris je t'aime'i cok sevmistim, sanki bunu da severim gibi geliyor ama, gorecegiz :)

hayriyé said...

Paris, je t'aime hala izleyemedim. Bunun hakkındada çok şey duydum merak etmiyor değilim:) İzleyelim görelim...
Önce Parisi izleyeyim bunada sıra gelir elbette:)

nurvenur said...

Pluie, Paris je t'aime gercekten cok sevimli. Bir zamanlar youtube'de filmin tamami vardi ama kaldirdilar. Ilk firsatta izlemeni tavsiye ederim.

Ney York versiyonu soyle boyle bir film. Acelesi yok:)