dermanim yok

her gecenin sabahi, her kisin bir bahari, her seyin bir zamani, benim dermanim yok!!!
kalmadi artik, yoruldum be hayat....  21/2/2013

 

11 comments:

Deli Anne said...

illa ki var o derman, var da zaman mı gerek, aramak mı, ben de bilmiyorum.. Ben de çok yorgunum zaten bugünlerde pozitif şeyler söyleyemiyorum nedense..

nurvenur said...

Kac kez dibe vurur ki insan? Kaybedecek hicbirseyi, gidecek bir yeri kalmaz? Sadece kufretmek istiyorum herseye, hayata, kadere... Sagol deli annem destegin icin.

Moonshine said...

hay Allah, ne oldu, umarim daha iyisindir simdi, ne oldugunu bilmiyorum gerci ama.. "Bu da gecer ya hu" diye sabretmek lazim bazen.. Ne diyecegimi bilemedim.

nurvenur said...

Gecer mi bilmiyorum Moonie. Sadece tum kotu seyler ustuste geldi ve tutunacak bir dalim kalmadi. Allah yardimcim olsun.

Deli Anne said...

amin ve bu da geçer ya Hu! geçecek inşaallah ve iyi olacaksın

Ferda said...

Kurban olduğum, nasıl da gönderir üst üste.Böyle doz doz artar bazan.Bir önceki halini kabullenmiş yine de yaşayabiliyorken, hadiii hiç ummadığım yerden yeni bir dert daha. Allah verdi mi sağdan soldan verir.Ama derdi de sevdiğine verir.Verdiği dertlere sabredip her hale şükredene de sonra mükafat verir.
Her dibe vuruş insanın daha güçlenerek yukarı çıkmasını sağlar aslında."Bu da böyle bir tecrübeydi, hayatta yaşanması gereken , geçilmesi gereken bir geçitti" diye bakmak, yaptığımız, veya yapıldığını gördüğümüz yanlıştan bir ders almak ve hep Allah'a sığınmak en iyisi. İnsanı olgunlaştıran şeyler zorluklar. Küçükken oyuncağımızın kolu koptu diye ağlarız ve ne kadar büyük birşeydir bu "o an" için. şimdi de üzülüyorsunuz birşey için ama ilerde geri dönüp baktığınızda bir tecrübe olacak "bu an".İsyan etmemek lazım, Allah çekemeyeceğimizle imtihan etmesin.. Rabbim utandırmasın..

nurvenur said...

Ferda, cok sagol destegin icin. Kolay bir surecten gecmiyorum, hayatimin en mutsuz, yalniz, caresiz anlarindan biri daha. Hayata tutunmak icin hicbir sebebim, umudum yok. Bitecekse hayat bitsin artik. Allahtan baska siginacak kimsem yok. Bakakim ne olacak sonum.

rnt said...

Canim ya bu kadar sIkIntI da oldugunu bilmiyordum. Bana iyiyim demistin. Bir de onceki ser gibi gorunen olayin bir hayir oldugunu farkettim ben. Bunda da bir hayir vardir henuz goremedigimiz. Hang on there :).

nurvenur said...

Biraz up biraz down Rabia. Zaman alacak iyilesmem. Bakalim ne tur bir hayir var bu kadar serde. Merakla bekliyorum.

Ferda said...

Şimdi nasılsın ?
(Ya çok özel değilse, sorabilir miyim acaba, ne oldu? )
Yapabileceğimiz birşey var mı ?

nurvenur said...

Iyi olmaya calisiyorum Ferda. Tesekkurler yokladigin icin.