istikamet Dogu Avrupa

Ben biraz Dogu Avrupa'da gezip gelecegim. Cok fazla arastirma ve plan yapmadim. Biraz ruzgarin yonune birakacagim kendimi. Budapest'ten giris yapip, Viyana, Prag, Pecs, Transilvanya civarinda dolasagim. ( Macaristan cok kolay turist vizesi veriyor ilgilenenler icin. Bir de Istanbul-Budapest arasi sadece iki saat ve bence ucak bileti cok ucuz) Bol bol hostellerde kalip, tren yolculugu yapacagim. Kafelerde soluklanacagim, guzel kahveler icecegim, guzel muzikler dinleyecegim, satolarda serinleyecegim. Minimum parayla sefil ama macera dolu gunler bekliyor beni. Doktora mezuniyeti hediyesi kendime. (Daha olmadim ama yakindir olmam) Tabii sonrasinda da Turkiye'ye ugrayacagim. Avrupa'dan ziyade Turkiye'ye gitmek daha bir kalbimi carpiyor, ozledim guzel ulkemi ozellikle Ankara'yi. Umarim guzel fotograflar, guzel muzikler, guzel anirlarla geri donerim bloguma. Hadi bana iyi yolculuklar.

5 comments:

selen said...

Harika! Ben 4 sene kadar once Budapeste'ye gitmistim. Bayagi guzel, eglenceli gecmisti. Dedigin cok dogru, Macaristan-Istanbul arasi kisacik. Tren yolculugu fikrine de bayildim! Iyi yolculuklar, bol eglenceler simdiden!!

nurvenur said...

Ben de cok guzel seyler duyuyorum Budapest'le ilgili. Umarim duyduklarim dogrudur:) Iyi bir yaz sana ZSA!!!

Anonymous said...

İyi yolculuklar nurvenur :)

Moonshine said...

Prag ve Budapeste enfes yerler. Tavsiye ederim. Gezmek dunyanin en guzel seyi ve kendine verebilecegin en guzel hediye bence :) Iyi yolculuklar sana!

nurvenur said...

Budapest gercekten cok farkli bır sehirdi.Biraz komunist,biraz kapitalist. Maalesef Viyana'dan sonra Istanbul'a donmem gerekti.Tabii ki en guzeli Istanbul:)